Mord på Pelham College

Ruth Ware

Udkommer d. 14-06-2023
Hent forsidebillede
(3,44 MB)

ALLE VILLE VÆRE HENDE. NOGEN VILLE DRÆBE HENDE.

Da Hannah begynder på sit drømmestudie i Oxford, møder hun April, der på alle måder er Hannahs modsætning. April er eventyrligt rig, smuk, selvsikker og populær – og indimellem også en smule ondskabsfuld. De bliver hurtigt bedste veninder, og Hannah begynder et liv, hun ikke engang har turdet drømme om.

Aprils nøje udvalgte vennekreds tæller også Will, Hugh, Ryan og Emily, og de seks bliver uadskillelige. Men da skoleåret slutter, er de kun fem tilbage. April bliver fundet død på sit kollegieværelse.

Ti år senere er Hannah og Will blevet gift og venter deres første barn. Men fortiden truer med at slå sprækker i Hannahs skrøbelige lykke. Manden, der blev dømt for mordet på April, er død i fængslet. Men dødsfaldet sætter ikke en stopper for de forfærdelige minder, der har forfulgt Hannah lige siden Aprils død. Og en dag dukker en ung journalist op med nye beviser i sagen. Endnu engang bliver der vendt op og ned på Hannahs verden.

Hannah bliver besat af at finde fem til sandheden, men kan hun stole på det, hun husker? Kan hun stole på dem, der engang var hendes bedste venner? Og kan hun stole på sin egen mand?  Hvis det var den forkerte, der blev dømt, må Aprils morder stadig være derude.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702382181
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 480
Omslagsgrafiker Silvana Nikolic
Oversætter Jette Røssell
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail