Andre tider

Ali Smith

Udkommer d. 08-06-2023
Hent forsidebillede
(3,45 MB)

I 1500-tallets England strejfer en forældreløs pige rundt. Det er mørke tider: epidemier raser, brutalitet og barbari råder. Pigen kommer i lære hos en kvindelig smed, og det er netop smedekunsten og et uventet venskab, der holder hende oppe.

Femhundrede år senere har en ny epidemi ramt England og verden. Sandy Gray, en billedkunstner midt i livet, frygter at smitte sin skrøbelige far, der er indlagt efter et slagtilfælde. Derfor vil hun heller ikke se nogen mennesker, hun har i det hele taget besluttet sig for at melde sig ud af samfundet. Indtil hun modtager et mystisk opkald fra en fjern bekendt. Kvinden i røret har brug for Sandys hjælp til at løse en gåde, der hænger sammen med en gammel lås, smedet i senmiddelalderen.

ANDRE TIDER er en livsbekræftende lovprisning af fællesskab. En både modig og menneskeklog, rørende og provokerende roman, som indkapsler samtiden og indfanger fortiden. Legesygt og lysende viser Ali Smith, hvordan verden hænger sammen, og hvordan en krisetid påvirker os mennesker – på godt og ondt.

ANDRE TIDER er en fritstående roman og samtidig et lyrisk og visionært følgebrev til Årstidskvartetten, der tog verden med storm.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702382860
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 256
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Oversætter Ninna Brenøe
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail