Detektiver på barsel

Kat Ailes

Udkommer d. 17-08-2023
Hent forsidebillede
(365,00 KB)

En sjov, original og moderne krimi om et mord begået til fødselsforberedelse og en gruppe mistænkte gravide kvinder på barsel, der sætter sig for at finde den skyldige.

Da Alice og hendes mand flytter fra London til en lille stille landsby i Cotswolds, er det en chance for at komme ned i gear, bygge rede og forberede sig på fødslen af deres første barn. Men den landlige idyl krakelerer, da der bliver begået et mord til fødselsforberedelse, og både Alice og hele gruppen af gravide kvinder pludselig bliver mistænkt for at stå bag.

Alice sætter sig for at rense sit navn og løse mordgåden med hjælp fra sin hund, og detektivarbejdet bringer hende tættere på masser af lokale hemmeligheder, et afsidesliggende hippiesamfund, et mystisk dødsfald af ældre dato, og en næsten fatal forgiftning. Det bliver alt andet end en rolig barsel.

Pressen skriver:

”Virkelig velskrevet, sjov, underfundig og fin krimi. Den er sprængfyldt med humor, men har samtidig også en spændingskurve, et plot og nogle twists, som er en god krimi værdig. Ideen med hormonfyldte højgravide kvinder, der skal opklare et mord, er skøn.”
Lektørudtalelse

”Virkelig herlig.”
Netgalley

Detektiver på barsel er en sjov cosy crime og en underholdende tilføjelse til genren. Jeg vil elske at vende tilbage til Penton og følge Alice og hendes venner.”
Netgalley

”Det er en virkelig hyggelig krimi, og jeg var godt underholdt.”
Netgalley

”Det er egentlig slet ikke den type bog, jeg normalt læser, men jeg elskede den og grinede højlydt undervejs.”
Netgalley

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702386738
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 448
Omslagsgrafiker Thomas Szøke
Oversætter Anne Matthiesen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail