Hvordan man bygger en enhjørningefarm

Julie Clausen

Udkommer d. 07-02-2023
Hent forsidebillede
(966,00 KB)

Engang ville jeg være enhjørningetæmmer. Og hvad blev jeg? Instagram-scroller? Smådeprimeret? Enhjørningebranchen ikke ligefrem er i vækst, men Emily ni år havde ikke forestillet sig, at hun skulle kede sig på et kontor. Var det bare voksenlivet, der skete?

Emily er snart 30 og klarer sig på papiret egentlig meget godt: Med en fancy jobtitel og en dyr lejlighed i Aarhus er det kun manden, hun mangler for at få fuld plade i voksenlivsbanko. Men måske mangler hun også noget andet? Hendes liv er i hvert fald ikke så glamourøst, som hun havde forestillet sig …

Da boet efter hendes farfar skal gøres op, finder Emily et skjult manuskript i sin afdøde farmors opskriftsbog. Opdagelsen får en næsten glemt drøm om at skrive en bog til at blusse op, sammen med en ny, lidt skør drøm om at flytte ind i og renovere farfarens gamle landsted i Nordjylland. To nye og uoverskuelige projekter, fordi forfattere får skriveblokader og den lækre, lokale tømrer, Oliver, på det kraftigste fraråder så omfattende et byggeprojekt.

Hvordan man bygger en enhjørningefarm er en sjov og romantisk renoveringsfortælling om at turde tage springet uden at vide, hvor man lander.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702387124
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 372
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Vejledende pris: 199,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail