Sommer i Applemore

Rachael Lucas

Udkommer d. 15-06-2023
Hent forsidebillede
(8,85 MB)

Charlotte Fraser er lidt af en kontrolfreak, når det kommer til både arbejde og kærlighed. Bortset fra den ene gang hvor hun slap tøjlerne og tilbragte en nat sammen med en flot og rig forretningsmand i storbyen. En mand, hun lige siden har forsøgt at glemme.  

For at distrahere sig selv lægger Charlotte al sin energi i sit firma, hvor hun udlejer små hytter i det skotske højland. Da hun falder pladask for endnu en charmerende hytte, er hun fast besluttet på at gøre den til en del af sin forretning. Der er bare en enkelt forhindring – Charlotte skal bo i og passe hytten i tre måneder, for at bevise sit værd over for ejeren. 

Opgaven lyder umiddelbart nem, men den bliver pludselig kompliceret, da Charlotte opdager, at der også er en anden, der er interesseret i hytten: Rob Jones. Netop den mand, som hun tilbragte en romantisk nat med! Snart må hun sande, at hendes følelser ikke er så nemme at kontrollere …

 

Pressen skriver om Vinter i Applemore:

”Rachael Lucas er en mester til at beskrive den hyggelige landsbystemning, så man rigtigt kan drømme sig væk fra hverdagens trummerum.”
Lektørudtalelse

“Fuldstændig herlig!”
Marian Keyes

“Rachael Lucas har igen skabt et helt uimodståeligt univers, som man kan drømme sig ind i.”
Louise O’Neill

“Ren eskapisme og romantik der udspiller sig i skønne omgivelser.”
Woman & Home

 “Skøn eskapisme.”
Liz Fenwick

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702392838
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 304
Omslagsgrafiker Christine Clemmensen
Oversætter Lisbet Kjær Johansen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail