Lærkeholm

L. Sherman

Udkommer d. 09-02-2024
Hent forsidebillede
(1,18 MB)

Nu er freden brudt på Bjørkø …

Ikke så langt ud for Aarhus Bugt ligger den idylliske Bjørkø. Her skinner solen, og øen er kendt for sin smukke natur og sin gæstfrihed. Men en dag forstyrres roen: Der skal bygges en bro fra Jylland til Sjælland tværs over øen.

Det skaber stor virak, ikke mindst for Olivia. Ved udsigten til en larmende motorvej gennem det naturskønne gods Lærkeholm, kan hun ikke længere ignorere sine forpligtelser som enearving. Men kan hun overtage godset fra sin aldrende farmor, bekæmpe broen og samtidig have en kæreste og karriere i København?

Arkæologen Alexander er tværtimod lettet over den nye ø-forbindelse. Han har i mange år tilsidesat sine akademiske ambitioner, fordi hans mor og lillesøster har brug for hjælp til at klare hverdagen. En bro vil betyde en ny chance for ham og hans familie … men der er samtidig noget dragende ved ildsjælen Olivia og hendes sag.

Lærkeholm er en romantisk feel good-fortælling om vilje og sammenhold på en lille ø med et stort hjerte.

Pressen skriver:

"L. Sherman laver nogle meget maleriske, stemningsfulde og nærværende miljø-/scenariebeskrivelser, så læseren næsten fysisk fragtes til Bjørkø og Lærkeholm."
– Midthimmerlands Folkeblad

"Fantastisk, gribende, stemningsfyldt og virkeligedsnær slow-burn romance"
– Youlooklikeabook

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702395150
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 354
Omslagsgrafiker Simon Zander Skovgaard
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail