Tag hul på kærligheden

Mazey Eddings

Udkommer d. 07-05-2024
Hent forsidebillede
(843,00 KB)

Ni ud af ti tandlæger er enige om, at Tag hul på kærligheden giver et større, flottere smil! *

Livet tager en uventet drejning, da den målrettede tandlægestuderende Harper Horowitz (helt bogstaveligt) støder ind i Dan Craige. Men Harper vil hellere have en rodbehandling uden bedøvelse end at blive distraheret fra sit drømmestudie – selv når distraktionen er så sød som Dan.

Dan kommer fra en tandlægefamilie og ønsker brændende at gøre sin familie stolt, selvom hans hjerte i virkeligheden banker for tal og ikke tænder. Harper slår benene væk under ham, så da hun gør det klart, at hun ikke er interesseret i et forhold, er Dan villig til at spille efter hendes regler. Men med tiden bliver det sværere bare at være venner …

Heller ikke Harper kan holde følelserne på afstand, og det plager hende. Hun frygter at miste kontrollen over sit omhyggeligt strukturerede liv, og det kan hun ikke risikere. Blod, bedøvelse og blottede nerveender? Ikke noget problem. Tanken om at blive forelsket? Ren tortur.

* Ikke videnskabeligt bevist

 

Sagt om Tag hul på kærligheden:

 

”Blander sødme, åndeløs romantik og øjeblikke af slående sårbarhed.”

Helen Hoang

”Mazey Eddings har stjålet mit hjerte med denne hylende morsomme, næsten ubærligt søde debut.”

Rosie Danan

”Med en sprudlende tone og knivskarp humor har Mazey Eddings skabt et moderne romantisk mesterværk. Den mest berusende slow burn romance, jeg længe har læst.”

Rachel Lynn Solomon

Tag hul på kærligheden er sjov og sød, samtidig med at den udforsker alvorlige emner og kraftigt understreger sand heden om, at forhold kræver arbejde, og at lykkelige slutninger er for alle.”

Sarah Hogle

"En Taylor Swift-sang i bogform."
Ali Hazelwood

"Fans af Greys Hvide Verden vil føle sig hjemme på Callowhill University's School of Dental Medicine."
Publishers Weekly

"Forbered dig på at smile, grine og græde dig gennem denne vittige, tempofyldte romantiske komedie med en lidenskabelig heltinde og en lækker cinnamon roll-helt, der ved, hvordan man elsker hende på den helt rigtige måde."
Evie Dunmore

"Tag hul på kærligheden sprudler af følelsesmæssig dybde, begavet ping pong-dialog og sydende kemi."
Chloe Liese

"En utroligt sød og sjov debut om venskab, familiens forventninger og mental sundhed. Tag hul på kærligheden opfylder ønsket om en STEMinist rom-com med latter, slow bun-romance og ordspil."
Buzzfeed

"Eddings' debut er lige dele morsom og hjerteskærende ... gribende … vil give dig et smil på læben."
Kirkus Reviews

"Eddings' prosa vil indfange dig fra første side."
Paste Magazine

"Kun en så kreativ og indsigtsfuld forfatter som den neurodiverse Mazey Eddings kunne have gjort en tandlægeskole i Philadelphia til det perfekte sted at placere en romantisk komedie med kant."
Shelf Awareness

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702395679
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 346
Omslagsgrafiker Klahr Grafisk Design
Oversætter Camilla Engkjær Laursen
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail