Lizzie Blakes bedste brøler

Mazey Eddings

Udkommer d. 13-06-2024
Hent forsidebillede
(731,00 KB)

Lizzie har begået et utal af fejl. Hun har sat ild til sit køkken, haft sex med de helt forkerte og klippet sit eget pandehår. Én fejl har hun imidlertid aldrig begået: at lade en mand komme for tæt på. Men da hun møder Rake, kan hun ikke undgå at bryde sin vigtigste regel …

Rake havde egentlig opgivet forhold, følelser og alt, der minder om intimitet. Men Lizzie er totalt kaotisk, helt uimodståelig, og for en gangs skyld sænker han paraderne. De er dog begge lettede over, at han skal han hjem til Australien, for så behøver de ikke forholde sig til de ubelejlige og skræmmende følelser, der trænger sig på. Indtil de opdager at Lizzie er gravid ...

Men nogle gange viser det sig, at selv den største brøler kan føre noget helt særligt og smukt med sig.

 

Sagt om Lizzie Blakes bedste brøler:

”Eddings skriver indlevende om Lizzies vanskeligheder med at holde styr på tingene, og hendes sex-positive holdning til Lizzies kærlighedsliv er en sejr for feminismen.”

KIRKUS REVIEWS

Lizzie Blakes bedste brøler er fænomenal. Den er hylende morsom, livsbekræftende, lige så lækker, som den er hot, og desuden en sympatisk, opmuntrende skildring af neurodivergens, tilvalgte familier og vild forelskelse.”

CHLOE LIESE

”De sexede scener og den velfortalte historie vil få dig til at sukke efter mere.”

USA TODAY

”En sexet, must-read romance med budskabet om, at måden, man tænker på, ikke bestemmer ens værdi, og at alle fortjener at blive elsket, som de er.”

LIBRARY JOURNAL

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702395723
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 346
Omslagsgrafiker Klahr Grafisk Design
Oversætter Camilla Engkjær Laursen
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail