De lyse nætters begyndelse

Jenny Colgan

Udkommer d. 08-06-2023
Hent forsidebillede
(3,07 MB)

Da Morag får besked om, at hendes elskede bedstefar er blevet syg, forlader hun sit fortravlede liv i London og vender hjem til det rolige skotske højland. Bedstefaren er ude af stand til at passe sit arbejde som pilot, så Morag, som også har flycertifikat, tager over og begynder at flyve post, varer og lokale ud til de smukke øer i det nærliggende øhav.

På en hjemtur rammes Morag af et pludseligt uvejr, og hun tvinges til at nødlande på en afsidesliggende ø. Hun er dog ikke alene særlig længe, før hun møder Gregor, en introvert ornitolog, der holder opsyn med øen. Selvom han ikke er specielt selskabelig, er der ikke andet at gøre end at takke ja til hans tilbud om husly. Skæbnen vil, at de to er tvunget sammen under samme tag, mens de venter på, at redningsholdet kan nå frem. Vil den ufrivillige pause og mødet med Gregor give Morag et nyt syn på hendes ellers så travle liv og nøje planlagte rute i livet ..?

Pressen skriver om Jenny Colgan:

“Colgans bøger er hjertevarme og fintfølende … Hver gang man læser en af hendes historier, får man følelsen af at have fundet nye familiemedlemmer.”
– Book Reporter

“Jenny Colgans herlige bøger er altid en fornøjelse at læse.”
– All About Romance

Pressen skriver om De lyse nætters begyndelse:

”En fantastisk, betagende og hjertevarm fortælling om kærlighed. Jeg elskede hvert et sekund!”
Sophie Kinsella

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702397291
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 368
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter Marianne Linneberg Rasmussen
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail