Om venskab

Bjarne Reuter

Udkommer d. 09-05-2023
Hent forsidebillede
(422,00 KB)

Filip så fra den ene til den anden, som de sad dér rundt om bordet. Det er mine venner, tænkte han. Og for første gang stod det ham klart, at Ffaffner, Leopold, Pippin, Biella og Miro var de eneste mennesker i hele verden, han kunne stole på! En varm følelse skyllede gennem ham.

Bjarne Reuter kan om nogen malende beskrive de vigtige venskaber, vi danner, både når vi er børn, og når vi er unge mennesker med den ene fod i voksenlivet.

I Om venskab er samlet nogle af Bjarne Reuters bedste beskrivelser af de venskaber, som både gør ondt og godt, men som alle er helt uundværlige. Med uddrag fra Drengene fra Skt. Petri, Når snerlen blomstrer,  En som Hodder, Zappa og Busters verden

Bogen udkommer i Gyldendals Kolibri-serie, der er bøger om stærke emner skrevet af store forfattere. Kolibrien hører til blandt verdens mindste fugle, og bøgerne i serien er da også mindre end de fleste bøger. Serienavnet er altså både et nik til formatet og samtidig til Gyldendals historie, hvor forlaget igennem tiden lejlighedsvis har benyttet fuglenavne til sine kendte bogserier - Uglen, Spætten og Bekkasinen. Og forlagets logo er en trane.

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702397536
Udgave 1
Udgivet 2023
Sider 64
Omslagsgrafiker Alette Bertelsen
Vejledende pris: 59,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail