Pigen ingen savnede

Lisa Holmfjord

Udkommer d. 15-03-2024
Hent forsidebillede
(1,71 MB)

Jeanett er 13 år og bor på Amager med sin mor, stedfar og lillebror. Familien er Jehovas Vidner og er underlagt stedfarens strenge regler. Både hjemme og i skolen bliver Jeanett fuldstændig ignoreret. Kun hos underboen Layla har hun et lille frirum. Men da Layla rejser væk i nogle måneder, er Jeanett helt alene. Da hendes klasse får en ny dansklærer, den sjove og empatiske HH, er der endelig en, der ser hende og lytter til hende. Pludselig en dag er Jeanett forsvundet.

Politimanden David bliver sat på sagen, da Jeanett endelig meldes savnet efter at have været væk i flere måneder. Han kontakter sin tidligere kollega, Linda, der nu er efterforsker på Politigården i København. Sagen viser sig at have tråde ind i Lindas eget liv. Og da Layla kommer tilbage og opdager, at Jeanett er væk, kaster hun sig også ind i eftersøgningen. I deres desperate søgen efter Jeanett bliver de tre konfronteret med de mørkeste sider af mennesket.

Pigen ingen savnede er en psykologisk thriller om grooming, overgreb, magt og manipulation af forfatteren Lisa Holmfjord. Det er hendes tredje thriller siden debuten i 2020, Døden er kun et øjeblik.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702399240
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 493
Omslagsgrafiker Simon Lilholt - Imperiet
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail