Berømmelsens pris

Sarina Bowen

Udkommer d. 04-07-2024
Hent forsidebillede
(2,23 MB)

Lianne Challice er kendt af millioner af fans som prinsesse Vindi i filmserien Sorceress. Men nogle gange har hun mest lyst til at kaste tryllestaven fra sig, bede sin manager om at skride og leve et almindeligt liv.

Hun gør forsøget, da hun begynder på Harkness. Men det er svært at være en normal studerende, når alle genkender Lianne, og den sidste fyr, hun kyssede, solgte historien til pressen. Alligevel er der noget i ishockeyspilleren Daniel "DJ" Trevis mørke øjne, som giver Lianne lyst til at tage chancen.

Daniel udøver ofte sin magi ved DJ-pulten, men desværre er hans tid på universitetet ved at opleve den samme hurtige fade-out som mellem hans numre. Og han kan ikke dele sin hemmelighed med Lianne. Heller ikke selvom han må sande, at han for første gang i lang tid er blevet forelsket ...

Berømmelsens pris er femte, selvstændige bog i den romantiske Ivy Years-serie om livet på et amerikansk Ivy League-college med alle de nye mennesker, sjove oplevelser og livsændrende følelser, som hører til.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702402421
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 322
Omslagsgrafiker Emma Graves
Oversætter Dorte Andersson
Vejledende pris: 229,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail