Tavs vrede

Ida Axelsson,Åsa Bonelli

Udkommer d. 01-08-2024
Hent forsidebillede
(643,00 KB)

En bærplukker finder liget af en ung pige i et faldefærdigt skur ved et stenbrud uden for den lille svenske by Svedby i Värmland.

Den 16-årige Emma Rosenberg er blevet skudt i ryggen, nogen har tegnet med sort sprittusch på hendes krop, og hun er tydeligvis blevet flyttet efter mordet. For indbyggerne i det lille samfund er mordet en smertefuld påmindelse om et andet tragisk dødsfald seks år tidligere.

Billie Karlsson er succesfuld undersøgende journalist og står bag en populær true crime-podcast. Hun tager straks til Värmland for at lave en episode om mordet på Emma. Snart kommer hemmelighederne op til overfladen i den lille søvnige by. Hvad er det for mørke kræfter, der er på spil i den lille søvnige by, og hvad skete der egentlig i stenbruddet den nat for seks år siden?

Den lokale politibetjent Henrik Holm indser, at han nok er nødt til at samarbejde med Billie i den uhyggelige sag, der er landet på hans bord.

TAVS VREDE er første bind i en ny, svensk krimiserie om den ambitiøse journalist Billie Karlsson, der undersøger mord rundtom i Sverige.

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788702420173
Udgave 1
Udgivet 2024
Sider 464
Omslagsgrafiker Maria Sundberg
Oversætter Sine Maria Stoltze for Nuanxed
Vejledende pris: 249,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail