Den forsvundne søster

Lucinda Riley

Udkommer d. 01/07/2021
Hent forsidebillede
(4.65 MB)

Efter Georg Hoffman afslører eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at de kun har to ledetråde til at finde hende: en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring.

CeCe, der bor i Australien og derfor befinder sig tættest på vingården, bliver sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver begyndelsen på et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så alle søstrene kan samles på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd. 

Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet … 

Den forsvundne søster af bestsellerforfatteren Lucinda Riley er syvende bind i hendes De syv søstre-serie. Det første bind udkom på dansk i 2016.

 

Pressen skriver:

 »Et medrivende indblik i den irske borgerkrig.«
Lektørudtalelse

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788763861649
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 744
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter Ulla Lauridsen
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail