Boghandlen ved Themsens bred

Frida Skybäck

Udkommer d. 29/07/2021
Hent forsidebillede
(4.07 MB)

Charlotte bor i Stockholm og har pludseligt mistet sin elskede. Men midt i sorgen får hun en uventet nyhed om, at hun har arvet et hus i London efter en nærmest ukendt moster. Huset rummer også en gammel boghandel, der dog er faldefærdig og tæt på konkurs.

Charlotte ved ikke, hvordan man driver en boghandel, men et spirende venskab med de lettere excentriske medarbejdere giver hende mod og håb. Sammen kan de måske få det til at lykkes?

Mens Charlotte kæmper for at redde boghandlen, går det langsomt op for hende, at der er noget, der ikke stemmer. Hvorfor har Charlotte aldrig mødt sin moster? Og hvad er det for en mørk hemmelighed, huset gemmer på?

Boghandlen ved Themsens bred er en varm og håbefuld feel good-roman om, hvordan et hus fyldt med bøger, en uventet forelskelse og en buttet gammel hankat kan blive en ny begyndelse i livet.

 

Pressen skriver:

 »Virkelig en skøn feelgood-roman med de helt rigtige temaer.«                                                                                                              – Bogblogger.dk

»Til dem, der efterspørger "noget som Riley"«
Lektørudtalelse

 

 

Fakta om bogen
Type Bog
ISBN 9788763866002
Udgave 1
Udgivet 2021
Sider 504
Omslagsgrafiker Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter Brian Christensen
Vejledende pris: 299,95

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail