Bestsellerfænomen flået ned fra hylderne
Dato: 28. maj 2021

Britiske Lucinda Rileys nye roman solgt i flere end 30.000 eksemplarer på et døgn

Allerede på udgivelsesdagen er førsteoplaget på mere end 30.000 bøger udsolgt, og ikke bare andet, men også tredje oplag er sat i gang. Den forsvundne søster, der udkom i går, er 7. bind i den populære forfatters bestsellerserie De syv søstre. Serien er blevet et globalt fænomen, og læsere verden over har ventet i spænding på dette 7. bind, hvor det endelig afsløres, hvem den forsvundne søster er.   

Elisabeth Strandgaard, forlagschef for Cicero, siger:  

»Vi vidste, at rigtig mange læsere ventede med længsel på afsløringen af den sidste søster. At vi på udgivelsesdagen allerede har solgt hele førsteoplaget, er intet mindre end fantastisk. Rileys særlige sans for dramatiske plots, medrivende kærlighedshistorier og uforglemmelige heltinder er helt uovertruffen. Det er en kæmpe glæde at dele en så vidunderlig læseoplevelse med SÅ mange dedikerede fans«.

Kenneth Wendel Jørgensen, salgschef i Gyldendal Forlag, siger:

 »Det imponerende salg på udgivelsesdagen af papirudgaven af Den forsvundne søster er et tydeligt bevis på, at den trykte bog i høj grad stadig klarer sig forrygende. Det glæder vi os som forlag naturligvis rigtig meget over«.

Til glæde for de mange fans er der et afsluttende bind på vej i serien. Det udkommer efter planen i  2022.

Læs mere om Lucinda Riley her: https://www.gyldendal.dk/forfattere/lucinda-riley-f120252


Tilmeld nyhedsbrev

E-mail