Cykelmyggen Egon – Ny interaktiv fortælling til iPad
Dato: 28. februar 2012

Gyldendal lancerer Danmarks formentlig første saml-selv-cykelmyg, når Flemming Quist Møllers børnebogsklassiker nu udkommer som puslespil til iPhone og iPad. App’en, der kan downloades gratis fra Apples App Store, indeholder hele syv puslespil, der kan justeres i sværhedsgrad fra 4 til 80 brikker på iPad og fra 4 til 16 på iPhone.

Det er muligt at flytte mere end én brik af gangen, så flere kan arbejde på at lægge det samme puslespil.

Karen Westman Hertz, redaktionschef på Gyldendal Digital, siger om app’en: ”Vi håber, at rigtig mange børn og forældre vil læse eller genlæse Cykelmyggen og opleve de meget smukke illustrationer på en ny måde gennem de små puslespil.”

De syv puslespil er gratis, men skulle man få lyst til flere eventyr med cykelmyggen kan man via app’en købe historien som bladre- og lydbog, læst højt af Martin Brygmann.

Med venlig hilsen
Gyldendal

For yderligere information kontakt:

Redaktionschef Gyldendal Digital: Karen Westman Hertz, dir. tlf. 3375 5974

Om Cykelmyggen Egon

Flemming Quist Møllers børnebogsklassiker om Cykelmyggen Egon blev første gang udgivet i 1967 og handler om den cykelglade myg Egon, der begiver sig ud i verden og ender som artist i et cirkus. Serien, der blandt andet kendt for at være fortalt, tegnet og farvelagt med en lun humor og sans for stemningsfulde scenarier, bliver nu for første gang interaktiv.

Gyldendal og apps
Gyldendal er Danmarks største digitale forlag og udgiver både e-bøger, lydbøger og apps til børn og voksne.

Se alle vores apps i App Store eller på www.gyldendal.dk/digitale-boger/apps

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail