Den Store Danske har vokseværk
Dato: 23. juli 2012

Danskernes største opslagsværk på nettet bliver endnu større, når både Danmarks Oldtid, Gyldendals Teaterleksikon samt Symbolleksikon nu er gjort tilgængelige på denstoredanske.dk.

Dermed bliver endnu mere pålideligt og verificeret materiale tilgængeligt, uden beregning, for dem, der måtte være interesseret i enten vor fælles historie, vores nationalscene eller symbolernes verden.

Udgivelserne sker som et led i de løbende bestræbelser på at gøre Den Store Danske til danskernes foretrukne kilde til viden.

Med venlig hilsen
Gyldendal

For mere information kontakt

Redaktionschef Karen Westman Hertz, dir. tlf: 3375 5974
Redaktør Lene Vistrup, dir. tlf: 3375 5970

Om Den Store Danske

Denstoredanske.dk er Gyldendals gratis onlineleksikon, der har som mål at være en troværdig kilde til information på nettet. Opslagsværket er i modsætning til andre opslagsværker på nettet styret af en redaktion, der ved hjælp af eksterne eksperter verificerer al information på siden.

Tidligere er denstoredanske.dk blevet beriget med opslagsværkerne Dansk Biografisk Leksikon og Gyldendals leksikon om Nordisk Mytologi af Finn Stefánsson samt værkerne Gyldendal og Politikens Danmarkshistorie og Historien om Børnelitteratur, der er skrevet af professor Torben Weinreich.

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail