Det bliver endnu lettere at købe e-bøger fra Gyldendal og Rosinante&Co
Dato: 20. december 2011

Både de, der allerede ejer en iPad og de, der er så heldige at få en i julegave, kan glæde sig over, at det fra i dag er blevet lettere at købe e-bøger fra Gyldendal og Rosinante&Co.

Gyldendal og Rosinante&Co har netop indgået en aftale med Apple, og det gør det muligt at købe et udvalg af Gyldendal- og Rosinante&Co-bøger i Apples iBook Store.

I første omgang kan man købe 50 titler fra Gyldendal og 50 titler fra Rosinante&Co. Bøgerne kan købes fra i dag d. 20. december 2011, og allerede i starten af 2012 vil der være mulighed for at købe flere.

”Nu er vi helt klar til det digitale julesalg. Det bliver både nemt, hurtigt og bekvemt for alle de heldige mennesker, der får en iPad i julegave at hente e-bøger til den. Vi ser iBookstoren som et godt supplement til de mange forskellige digitale salgskanaler, som vi allerede arbejder med.” siger Gyldendals digitale redaktionschef, Karen Westman Hertz.

Blandt de nye e-bøger kan man finde mange af julens helt store bestsellere. Således er både ”Sort hvid” af Liza Marklund, ”Dette burde skrives i nutid” af Helle Helle, ”Blodig genvej” af Julie Hastrup, ”Giganternes fald” af Ken Follett, ”Hulernes sang” af Jean M. Auel, ”Et eventyr” af Jonas T. Bengtsson på den digitale boghylde fra Rosinante&Co. Og fra Gyldendal er det bl.a. titler som ”Solisten”, bogen om Kim Larsen af Peter Rewers og Jakob Lund, ”Undskyldningen” af Hanne-Vibeke Holst, ”Ukulele-jam” af Alen Meskovic, ”Kampen om Tronen” af George R. R. Martin og ”Alting har sin pris” af Lotte og Søren Hammer, der står på hylden.

For yderligere information kontakt:
Redaktionschef Gyldendal Digital: Karen Westman Hertz, dir. tlf. 3375 5974

Med venlig hilsen

Gyldendal og Rosinante&Co

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail