Det er en meget stor glæde for Gyldendal og Hippieselskabet at invitere til pressemøde
Dato: 10. oktober 2011

onsdag den 12. oktober kl. 13.00 i Stalden hos Gyldendal, Klareboderne 3, København K.

hvor vi vil præsentere første bind af Peter Øvig Knudsens nye bog ’Hippie 1 – tre år og 74 dage der forandrede Danmark’, som udkommer 27. oktober 2011.

Med udgangspunkt i den 74 dage lange Thyfestival i sommeren 1970 beretter Peter Øvig om de tre forudgående hippieår fra Summer of Love 1967.

Hippie er imidlertid meget mere end en bog. For eksempel er Hippie selvfølgelig også musik: Den 27. oktober udkommer også en lydbog, der – så vidt vi ved! – skriver verdenshistorie ved at være den første dokumentariske lydbog med nykomponeret underlægningsmusik. Den garvede musiker og hippie Tømrer-Claus har komponeret og indspillet i alt 16 timers musik til Peter Øvigs egen oplæsning af bogen.

Hippieselskabet har også produceret en App-udgave af Hippie, der sætter nye standarder ved at kombinere e-bog og lydbog, så man kan skifte frit mellem de to oplevelsesmåder.

Samme dag udkommer desuden en dobbelt-cd med fyrre udvalgte, danske HippieHits fra dengang. (For første gang nogensinde har Kim Larsen tilladt, at et nummer fra det kanoniserede Værsgo-album bliver brugt i en anden sammenhæng.)

Læs, se og lyt!

På pressemødet vil Peter Øvig og Tømrer-Claus præsentere bog og lydbog, billedredaktør Poul Rasmussen vil fortælle om billedserierne i bogen, og Christian Kirk Muff og Jens Lauritsen (adm. direktør i Hippieselskabet ApS) vil fortælle om selskabet og de digitale udgaver af bogen.

Efter pressemødet vil der være mulighed for at hjembringe både papirbogen, lydbogen og cd’en med HippieHits dagen før, resten af pressen modtager værkerne.

Hippieselskabet ejes ligeligt af tre parter, nemlig Peter Øvig Knudsen, Gyldendal og kommunikationsbureauet Empatii ved Jens Lauritsen og Christian Kirk Muff.

Læs mere om Hippiewww.hippienu.dk

Vi glæder os!

Hippieselskabet og Gyldendal

For yderligere information: Nanaki Bonfils mail: nanaki_bonfils@gyldendal.dk, tlf: 27 59 15 29

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail