Digital julekalender genlancerer med stor succes Bjarne Reuters forfatterskab
Dato: 16. december 2013

Bjarne Reuter dominerer i disse dage totalt iBooks´ bestsellerliste for e-bøger på grund af Gyldendals digitale julekalender. I år giver Gyldendal nemlig hver dag frem til jul en af Bjarne Reuters bøger væk gratis via en e-bogs-julekalender i Apples iBooks. Blandt julekalenderens bøger er klassikere som Zappa og Busters Verden. Hver bog er gratis den dag, den udkommer – herefter koster den 49 kroner.

Indtil videre er alle Bjarne Reuters julekalenderbøger røget direkte ind på førstepladsen på iBooks´ liste over gratis bøger, der er downloadet flest gange – hovedparten er downloadet mere end tusind gange. Den store interesse påvirker også salget af e-bøger markant:

"Gyldendal har fundet en digital vej til at genlancere et forfatterskab. Vi har oplevet, at Bjarne Reuters bøger her i december pludselig sad på 15 ud af 20 pladser på listen over solgte e-bøger – det er meget glædeligt," siger Tine Smedegaard Andersen, direktør i Gyldendal.

Det er første gang, at Gyldendal sender et så stort udvalg af en forfatters udgivelser ud på én gang. Julekalenderen er et pilotprojekt, som er udviklet og gennemført i samarbejde med Bjarne Reuter.

”Jeg er en varm tilhænger af julekalendere, og når så mit gamle forlag lancerer en kalender med 24 bøger, som alle bærer min signatur, så ved man, at julen er kommet, ” siger Bjarne Reuter.

Hver dag frem til den 24. december er der nye, gratis bøger på vej. På Facebook-siden "Gyldendals bøger for unge" afsløres dagens kalenderbog. Den store gave er den 24. december, hvor der er hele seks gratis bøger af Bjarne Reuter.

Med venlig hilsen
Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail