’Du forsvinder’ solgt til udgivelse i fem lande – herunder USA
Dato: 8. oktober 2012

Også i udlandet får boglæsere nu mulighed for at fordybe sig i forfatteren Christian Jungersens djævelske og filosofiske kærlighedsroman Du forsvinder. Romanen er nemlig solgt til udgivelse i indtil videre Tyskland, Frankrig, Holland, Norge og USA.

I USA udkommer Du forsvinder på Nan A. Talese/Doubleday – det ansete imprint i Doubleday-koncernen. Nan A. Talese/Doubleday er ledet af og har navn efter en af USAs mest kendte redaktører, Nan A. Talese, som også er senior vice president i Doubleday. Hun bliver den personlige redaktør på Du forsvinder.

Herhjemme er Du forsvinder, der er Christian Jungersens tredje roman, på vej i 6. oplag og runder derved et samlet trykoplag på 45.000 eksemplarer. Du forsvinder har siden udgivelsen i marts 2012 stort set uafbrudt ligget på de danske bestsellerlister.

Christian Jungersen debuterede som forfatter i 1999 med romanen Krat, som han fik BogForums Debutantpris for, ligesom den var nomineret til Weekendavisens Litteraturpris. I 2004 udkom romanen Undtagelsen, der både i Danmark og i udlandet er blevet en bemærkelsesværdig læsersucces. Undtagelsen vandt desuden både De Gyldne Laurbær og Radioens Romanpris, og den har været nomineret til priser i bl.a. Storbritannien, Frankrig og Sverige. I 2010 blev Undtagelsen nummer et i Berlingske Tidendes afstemning om de seneste ti års bedste danske roman.

Med venlig hilsen
Gyldendal


For yderligere information: Kontakt gerne Christian Jungersen direkte på mobil 2682 9637.

Om ’Du forsvinder’: Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur med deres søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop. Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden? Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? Og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail