Frøken Jensen indtager Android
Dato: 16. april 2012

Gyldendal lancerer en moderniseret version af Frøken Jensens klassiske kogebog fra 1901 som sit første Android-produkt. Kogebogen, der indeholder henved 1000 opskrifter på alle de bedste danske køkkenklassikere, har i sin papirform solgt mere end 800.000 eksemplarer.

Karen Westman Hertz, Redaktionschef for Gyldendal Digital, siger om udgivelsen:

”Vi har oplevet en utrolig stor succes med Frøken Jensen til iPhone, og derfor er det kun naturligt, at vi nu udvider til Android platformen, som vi ved, at mange af vores kunder benytter. Flere har faktisk på egen hånd kontaktet os for at høre, om ikke vi kunne udgive Føken Jensen til Android. Vi er meget glade for at kunne sige, at nu er den her.”

App’en kan downloades gratis fra Android Market og virker til både tablets og smartphones. De første 200 opskrifter følger med gratis.

Med venlig hilsen

Gyldendal

Gyldendal og Apps

Gyldendal er Danmarks største digitale forlag og udgiver både e-bøger, lydbøger og apps til børn og voksne.

Se alle vores apps i App Store i Android Market eller på www.gyldendal.dk/digitale-boger/apps.

For yderligere information kontakt:
Redaktionschef Gyldendal Digital: Karen Westman Hertz, dir. tlf. 3375 5974

Presse- og Marketingmedarbejder: Kristian Ravn, e-mail: makr@gyldendal.dk

Om Frøken Jensen

Frøken Jensens Kogebog nåede at udkomme i ikke mindre end 27 oplag i Frøken Jensens levetid, og er siden blevet en af de bedst sælgende bøger herhjemme nogensinde. 800.000 eksemplarer er det i alt blevet til. Den originale kogebog er nyrevideret og bearbejdet af de to erfarne madskribenter Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski.

Gyldendal udsendte i december 2011 Frk. Jensen som App til iOS. Lanceringen var en stor succes, og app’en er blevet downloadet mere end 70.000 gange i Apples App Store. Derfor er det kun rimeligt at de mange, der ikke har iOS, nu får mulighed for at kokkerere på lige fod med iOS brugerne.

Link til App: https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.lilhermit.android.frokenjensenskogebog

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail