Gyldendal finder ny salgsdirektør hos Georg Jensen
Dato: 13. juni 2017

Det er et stærkt kort fra Georg Jensen A/S, der fra 1. juli 2017 skal lede salgsindsatsen hos Danmarks ældste forlag i Klareboderne.  

 

Gyldendal Forlag, der rummer hele Gyldendal A/S’ portefølje til det private marked, har ansat 42-årige Anne Louise B. Winther som salgsdirektør. Hun kommer fra en stilling som Head of Sales Development hos Georg Jensen A/S, hvor hun de seneste år har haft ansvaret for at udvikle Georg Jensens salg, både herhjemme og på udenlandske markeder som Tyskland, Kina, Canada og Mellemøsten.

 

Efter en indledende karriere i teaterverdenen har Anne Louise B. Winther de seneste 17 år beklædt en række ledende positioner i Georg Jensens salgsafdelinger, og Gyldendal Forlags direktør, Elisabeth Nøjgaard, glæder sig over lighederne:

 

”Vi ser meget frem til at tilføre Anne Louises brede ekspertise til vores samarbejde med forhandlerne. Både Georg Jensen og Gyldendal er store brands med en lang historie. Men det er også brands, hvis succes er afhængig af evnen til at knytte stærke og tillidsfulde relationer til kunderne, om det er kæder, selvstændige butikker, massemarked eller onlineforhandlere. Den opgave evner Anne Louise til fulde.”

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail