Gyldendal fremrykker udgivelsen af Walter Isaacsons biografi om Steve Jobs
Dato: 11. oktober 2011

Udgivelsen af den første autoriserede biografi om Steve Jobs, Apples grundlægger og tidligere direktør, er fremrykket til tirsdag den 1. november 2011.

Den danske titel bliver: Steve Jobs. En biografi om manden bag Apple

Bogen er skrevet af Walter Isaacson, der tidligere har haft topposter hos Time Magazine og CNN. Den bygger på tre års eksklusive interviews med Steve Jobs, hans familie, venner rådgivere, konkurrenter og kolleger.

I biografien fortæller Steve Jobs ærligt og kontant om både samarbejdspartnere og konkurrenter. Tilsvarende holder hans venner, fjender og kolleger ikke igen, når de fortæller om Jobs passioner, dæmoner og kontrolmani eller om hans perfektionisme, hans drivkraft og de suveræne resultater, hans særlige tilgang til livet og til forretningsverdenen resulterede i.

Walter Isaacson interviewede Steve Jobs flere end 40 gange til bogen. Jobs stillede velvilligt op, men han udbad sig ikke nogen form for indflydelse på bogens indhold. Som Jobs selv formulerer det i biografien: ”Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af. (…) Men jeg har ikke nogen skeletter i skabet, der ikke kan tåle dagens lys”.

For yderligere information kontakt bogens danske redaktør, Rasmus Øhlenschlæger: mobil: 61 30 36 26.

Med venlig hilsen

Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail