Gyldendal i unikt nyt samarbejde om e-bøger
Dato: 1. maj 2012

Gyldendals digitale bøger bliver tilgængelige for langt flere læsere, når Gyldendal indgår i nyt samarbejde med firmaet Txtr, der allerede leverer e-bøger i 25 sprogregioner. Samarbejdet er et led i Gyldendals ambitioner om at give de danske læsere let adgang til danske e-bøger og om at blive ved med at være Danmarks førende digitale forlag.

”Samarbejdet med Txtr giver os en unik mulighed for at få e-bøger ud til brugere, som vi ikke kan nå via vores nuværende kanaler. Derfor ser vi samarbejdet som helt centralt for at få e-bogen introduceret til så mange danskere som muligt,” forklarer Karen Westman Hertz, der er redaktionschef på Gyldendal Digital.

Txtrs e-bogsbutik findes præinstalleret på enheder fra blandt andet ASUS, Acer, Samsung og Toshiba, hvilket vil gøre det langt nemmere for brugere af disse enheder at få gode digitale læseoplevelser.

Med venlig hilsen

Gyldendal

For yderligere information kontakt:
Redaktionschef Gyldendal Digital: Karen Westman Hertz, dir. tlf. 3375 5974

Om txtr

Det tyske firma Txtr sælger med de danske udgivelser e-bøger på 26 sprog og giver læserne mulighed for at både opdage, købe, læse og dele bøger på smartphones og tablets. Txtr adskiller sig fra andre e-bogs butikker på nettet ved ikke at være afhængige af hverken forlag, enheder eller landegrænser.

Se mere om Txtr på www.corporate.txtr.com

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail