Gyldendal lancerer ny streamingtjeneste for e-bøger: Ready
Dato: 27. november 2013

Bøger om arbejdsliv og ledelse er et område i vækst. Derfor øger Gyldendal nu sin tilstedeværelse på markedet med en streamingtjeneste for businessbøger.

”Gyldendal ser en vækst i salget af bøger om arbejdsliv og ledelse. Derfor er det naturligt, at vi udvider vores aktiviteter med en digital tjeneste for businessbøger. Med streamingtjenesten Ready by Gyldendal Business møder vi vores travle læsere, der hvor de i forvejen er – ved deres mobil, tablet og computer,” siger direktør i Gyldendal, Tine Smedegaard Andersen.

Vi kender musiktjenesten Spotify og filmtjenesten Netflix. Ready by Gyldendal Business er en ny streamingtjeneste, som tilbyder e-bøger om arbejdsliv og ledelse. Tjenesten indeholder op mod 300 e-bøger, når den åbner i januar. Hver måned tilføres nye bøger, og vi planlægger at udvikle tjenesten løbende. Vores kunder kan læse så mange bøger, de har lyst til, blandt de udvalgte e-bøger for 199,- kr. om måneden.

Lise Nestelsø, direktør for Gyldendal Business, siger om Ready:
”Livslang læring er blevet et vigtigt tema for danske virksomheder, ledere og ansatte, og vi ønsker med Ready by Gyldendal Business at understøtte denne udvikling. Det er oplagt at tilbyde en streamingtjeneste til virksomheder og deres ansatte, så både medarbejdere og ledere kan læse e-bøger, når og hvor det passer dem bedst. Både som privatpersoner og i regi af virksomhederne. Som ekstra tilbud får læserne adgang til e-bøger, som er digital first, forfatterforedrag, tip om aktuelle bøger mv.”

Hele kataloget fra Gyldendal Business, inklusive de allernyeste e-bøger af danske forfattere, er med fra start. Vi bestræber os på at tilbyde læserne de bedste, vigtigste og mest aktuelle businessbøger. Forlagets faglige redaktion sikrer et bredt og relevant udvalg i høj kvalitet.

Streamingtjenesten går i luften til januar. Man kan melde sig til og holde sig opdateret på www.Readybooks.dk.

I Ready by Gyldendal Business kan man bl.a. læse:
Bossen af Stine Bosse
Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk
Personlig karma af Christian Stadil og Sofia Manning
Haldor Topsøe af Thomas Larsen
Bevægelsen af Lars Kolind
Forførelsen af Kasper Holten
Kend din kerneopgave af Morten Christensen og Anders Seneca
Det kreative samfund
af Lars Tvede

Med venlig hilsen
Gyldendal Business

For yderligere information kontakt:
Tine Smedegaard Andersen, direktør for Gyldendal: telefon 3375 5546
Lise Nestelsø, direktør for Gyldendal Business: telefon 3375 5963

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail