Gyldendal støtter Venligboerne
Dato: 24. september 2015

Gyldendal støtter Venligboerne

I lyset af den humanitære krise, hvor et historisk stort antal mennesker er drevet på flugt, spørger vi på forlaget: Hvad kan vi gøre? Flere af vores forfattere har spurgt os om det samme.

Ikke for at få fred i sindet, men for at opnå resultater har vi besluttet at støtte et af de humanitære initiativer, krisen har fremkaldt. I denne sammenhæng er vores egen forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen i særlig grad blevet synlig, dels som talerør for bevægelsen Venligboerne, dels som initiativtager til Velkomstkomitéens Folkevandring d. 6. oktober.

I skrivende stund har Venligboerne i København knap 36.000 medlemmer, og der er cirka 24.000, der har meldt sig til en fredelig march for at insistere på, at flygtninge er velkomne og skal behandles ordentligt i Danmark.

Vi inviterer derfor til en eftermiddag, hvor vi hylder det initiativ, som bl.a. Anne Lise Marstrand-Jørgensen står bag, med et beløb på 50.000 kr.

Det bliver mandag d. 5. oktober kl. 17-19 på forlaget i Trykkeriet i Klareboderne 3.

Her vil en håndfuld af hendes forfatterkolleger optræde med en kort oplæsning.

Det bliver:
Suzanne Brøgger
Kim Fupz Aakeson
Shadi Angelina Bazeghi
Madame Nielsen

Alle er velkomne, så langt pladserne rækker.

Med venlig hilsen

Stig Andersen, adm. dir.Venligboerne er en stadig voksende bevægelse, som har som hensigt at støtte og opbygge netværk for mennesker, der har mistet deres eget, fordi de har været nødt til at flygte. Ved at møde andre med venlighed og hjælpsomhed er det Venligboernes ønske at få det bedste frem i os allesammen - både danskere og flygtninge. Udover at lave sociale arrangementer og knytte venskaber, står Venligboerne bag en række initiativer: Jurarådgivning, sprogcafé, bolighjælp, praktikbank, uddannelseshjælp, mødregrupper og non profit café hvor danskere og flygtninge arbejder frivilligt side om side.

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail