Gyldendal udgiver Jakob Martin Strids Lille Frø på sønderjysk.
Dato: 29. juli 2010

Der findes ikke mange danske børnefamilier, der ikke har moret sig over Jakob Martin Strids historie om den uvorne og frække Lille Frø. Nu udgiver forlaget Gyldendal Lille Frø på sønderjysk specielt til sønderjyske børn og forældre.

Lille Frø på iPhone

Bogen udkommer som en Lyt&Læs ebog til Apples iPhone. Man downloader bogen som en applikation via iTunes App Store på sin telefon og kan straks begynde at læse bogen. Men nu har de små ikke altid helt nemt ved at læse selv. Derfor har Lars Thiesgaard lagt stemme til Lille Frø og indlæst historien på et klingende sønderjysk.

Hvem er Lille Frø

Lille Frø kommer dunsende ned fra det ydre rum. Lige ned i en intetanende middelklasse-frø-familie midt i deres helligste hyggestund foran fjernsynet. Familien tager alligevel frøen i deres arme og elsker den som deres egen lille frø. Der er bare et problem: Lille frø er meget, meget slem. Derfor havner han ret hurtigt hos skolepsykologen, som vil sende Lille frø videre til en specialist, men måske kan han kun finde sig selv ved at drage helt til verdens ende. Med denne historie vandt Jakob Strid den danske del af den nordiske billedbogskonkurrence i 2004, som Gyldendal udskrev med forlag fra Sverige, Norge og Finland.

Æ Lille Frø å synnejysk

”Vi er meget stolte over at kunne bidrage med en moderne børnebog til de mindste på sønderjysk. Jeg tror, at det er utrolig vigtigt, at de små får mulighed for at opleve, at sønderjysk ikke er en oldnordisk sag, men et moderne sprog, der fungerer udmærket på moderne medier som iPhones og iPads,” fortæller Lasse Korsemann Horne fra Gyldendal Lyd, der selv er eksil-sønderjyde i København.

Gyldendal har udmærket sig ved at udgive en række danske børnebogsklassikere som Lyt&Læs ebøger til iPhonen. Æ Lille Frø kan købes til iPhone, iPod Touch og iPad for 30 kroner i iTunes App Store.

Se link her: http://itunes.apple.com/dk/app/id381967775?mt=8

For yderligere information kontakt redaktør Lasse Korsemann Horne på 2579 53 17 eller lasse_horne@gyldendal.dk

Med venlig hilsen,

Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail