Harry Potter e- og lydbøger frigivet på dansk
Dato: 22. august 2013

E-bogsudgaverne af J.K. Rowlings Harry Potter-bøger er nu for første gang tilgængelige på dansk.

E-bøgerne kan købes direkte fra Pottermore-butikken (http://shop.pottermore.com), der er eksklusiv forhandler af Harry Potter e- og lydbøger.

De digitale Harry Potter-bøger har længe kunnet fås på syv forskellige sprog hos Pottermore, og udgives nu på yderligere seks sprog, heriblandt dansk.

E-bøgerne fungerer med alle førende e-bogslæsere, tablets, smartphones og mp3-afspillere, herunder iPods, og kan downloades op til 8 gange hver til personlig brug, uden yderligere beregning. Det er desuden muligt at give e-bøgerne som gave via en dato-specifik købsfunktion.

Julian Thomas, teknisk direktør hos Pottermore, siger:
”Vi er stolte og glade over at kunne tilbyde digitale udgaver af Harry Potter-bøgerne på dansk. Pottermore-butikken er et unikt foretagende, der vil revolutionere forholdet mellem forfatter og læser. Lanceringen af bøgerne på nye sprog er næste led i planen om at gøre Harry Potter tilgængelige for et bredt publikum.”

Samtidig med de digitale udgaver af Harry Potter-bøgerne udgives også bogen Barden Beetles eventyr, som J.K. Rowling skrev til velgørenhed, i digital form på dansk.

Med venlig hilsen
Pottermore og Gyldendal

For yderligere information, kontakt PR-afdelingen hos Pottermore:

Mark Hutchinson, mark@markhutchinsonmanagement.co.uk +44 7904 359 339
Rebecca Salt, rebecca@stonehillsalt.co.uk +44 1620 829 800 or +44 7970 783 213

For yderligere materiale besøg: www.pottermore.com/en/press samt Gyldendals temaside om Harry Potter www.gyldendal.dk/HarryPotter

Pottermore:
Pottermore er en unik indgang til meget mere fra Harry Potter-universet og omfatter blandt andet www.pottermore.com, Pottermore-butikken samt Pottermore til Playstation Home, Book of Spells og Book of Potions i samarbejde med Sony.

På pottermore.com får læserne ikke kun adgang til de digitale historier om Harry Potter men også nye tekster fra J.K. Rowling. Samtidig kan de også udforske Harrys rejse og begynde deres egen. Pottermore.com er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk.

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail