J.K. Rowlings første roman for voksne udgives af Gyldendal i 2012
Dato: 1. maj 2012

Vi er stolte over at kunne fortælle, at Gyldendal har erhvervet de danske rettigheder til J.K. Rowlings første roman for voksne, The Casual Vacancy.

Romanen planlægges udgivet på dansk inden jul 2012. Den internationale udgivelsesdato på originalsproget er fastlagt til torsdag 27. september 2012.
The Casual Vacancy bliver på ca. 500 sider.

Med venlig hilsen
Gyldendal

For yderligere information kontakt:
Souschef Merete Borre, Gyldendals skønlitterære redaktion, tlf. 3375 5725 eller mobil 2076 3737.

Om The Casual Vacancy:

Barry Fairweather er i begyndelsen af fyrrerne, da han, ganske uventet, dør. Den lille by Pagford efterlades i chok. Pagford emmer af engelsk idyl med sit brostensbelagte torv og den historiske klosterkirke, men lige under overfladen lurer sandheden om en by i krig. Rige i strid med fattige, teenagere med deres forældre, koner med deres mænd, lærere med deres elever… Pagford er slet ikke, som byen ser ud til ved første øjekast. Og den tomme stol, som Barry efterlader sig i sognerådet, bliver snart kilden til den største strid, byen endnu har set. For hvem vinder valget, der er indhyllet i heftig lidenskab, dobbeltspil og uventede afsløringer? The Casual Vacancy er en tankevækkende og på alle måder overraskende sort komedie.

Om J.K. Rowling:

J.K. Rowling er berømt verden over for sine syv bøger om troldmandslærlingen Harry Potter. På verdensplan er bøgerne solgt i flere end 450 millioner eksemplarer og oversat til 74 sprog. Herhjemme er der indtil videre solgt 1.825.000 eksemplarer. Det første bind i Harry Potter-serien udkom på dansk i 1998, det sidste i 2007. J.K. Rowling modtog i 2010 H.C. Andersens Litteraturpris og var i den anledning for første gang på officielt besøg i Danmark. Læs mere på www.jkrowling.com

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail