Ny roman i Hunger Games-serien udkommer tirsdag 19. maj 2020
Dato: 19. maj 2020

Hunger Games er et internationalt fænomen. Suzanne Collins’ romantrilogi havde allerede international bestsellerstatus, da den første film i rækken af filmatiseringer fik premiere i 2012 og gav skuespillerinden Jennifer Lawrence et internationalt gennembrud i hovedrollen som Katniss Everdeen. Bøgerne er solgt i mere en 80 mio. eksemplarer, og en ny bog i serien er imødeset af fans verden over.

Den 19. maj 2020 kan de mange fans af Hunger Games-bøgerne vende tilbage til Panem i en helt ny historie af Suzanne Collins. I En fortælling om sangfugle og slanger bliver læseren taget med tilbage til tiden 64 år før Katniss Everdeen, hvor vi bl.a. får svar på, hvordan Dødsspillet blev, sådan som vi kender det fra trilogien.

I denne prequel til Hunger Games-trilogien følger vi den 18-årige Coriolanus Snow, vi kender som skurk i trilogien. Hovedpersonen er ny, men historien udspiller sig i den kendte og elskede verden fra trilogien.

En fortælling om sangfugle og slanger udkommer over hele verden, og det er allerede offentliggjort, at bogen filmatiseres senere på året med samme instruktør bag kameraet som på de første fire film.

Forfatteren til Hunger Games-bøgerne, Suzanne Collins, brød igennem i 2008 med bind 1 i Hunger Games-trilogien, som gjorde hende verdenskendt og høstede en lang række priser og anerkendelser samt en plads fem år i træk på New York Times' bestsellerliste.

Se mere på songbirdsandsnakes.com


Tilmeld nyhedsbrev

E-mail