Peter Øvig inviterer til Hippie Galla på Bremen Teater
Dato: 1. marts 2013

Som en live fortsættelse af sine hippie-bøger inviterer forfatteren Peter Øvig lørdag 20. april 2013 til stor Hippie Galla på Bremen Teater i København.

På scenen optræder cremen af hippieoprørets musikalske navne: For første gang genoptager Povl Dissing sit samarbejde med et af tidens topnavne, Burnin Red Ivanhoe, der med bl.a. Karsten Vogel og Kim Menzer desuden er pladeaktuelle dette forår. Stig Møller synger Eik Skaløes og sine egne klassikere fra hippiealbummet Hip, og Peter Ingemann spiller med sin gendannede powertrio Young Flowers, der ud over den legendariske guitarist Peer Frost også har Gasolin’-trommeslageren Søren Berlev som medlem.

Peter Øvig optræder selv sammen med sin faste samarbejdspartner, Tømrer-Claus, som ud over at være en hovedperson på Thylejren også har komponeret og indspillet musikken til lydbogsudgaverne af hippiebøgerne. Sammen med klaviaturspilleren Marianne Sonntag opfører de numre fra lydbogen live.

»I forbindelse med bogudgivelserne har vi holdt et par fester, hvor musikerne fra bøgerne er trådt levende op på scenen, har givet de gamle hits og jammet sammen. Jeg vil gerne give flere mulighed for at opleve den helt unikke stemning, som er opstået ved de lejligheder«, fortæller Peter Øvig.

Alle optrædende har til fælles, at de i sommeren 1970 spillede på Thylejren, som var hippieoprørets kulmination og nu er omdrejningspunktet for de to hippie-bøger.

Som medvært har Peter Øvig inviteret skuespilleren og filminstruktøren Hella Joof, som han også delte værtsskab med ved hippiekulturnatten på Københavns Hovedbibliotek i 2011.

Peter Øvig har arrangeret Hippie Galla sammen med den tidligere direktør for Gnags’ pladeselskab, Jesper Bay, der er medejer af Bremen, og den daværende musikalske primus motor i det københavnske hippiemiljø, bassisten, sangeren og revisoren Peter Ingemann, som har stået for at samle musikerne fra dengang.

Et evt. overskud fra koncerten vil blive delt mellem de medvirkende. Inkluderet i billetprisen på 275 kr. er første bind af Peter Øvigs Hippie – tre år og 74 dage der forandrede Danmark. Normalpris for bogen: 349 kr.

Tid: Lørdag den 20. april 2013 kl. 20
Sted: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, København V
På scenen bl.a.:
Povl Dissing
Burnin Red Ivanhoe
Stig Møller
Young Flowers med Peter Ingemann, Peer Frost og Søren Berlev
Tømrer Claus og Marianne Sonntag

Værter: Hella Joof & Peter Øvig

Billetter:
www.billetlugen.dk Tel: 70 263 267 – Pris: 275 kr. inkl. Hippie (1) – ex. gebyr

Direkte link: https://www.billetlugen.dk/musik/28928/hippie-galla/

Arr.: Peter Øvig, Jesper Bay & Peter Ingemann
Flere oplysninger: Jesper Bay – tlf. 208 208 88

Med venlig hilsen
Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail