Produktionsselskab sikrer sig filmrettigheder til hårdtslående ungdomsroman allerede inden bogens udgivelse
Dato: 8. oktober 2013

DIG OG MIG VED DAGGRY er titlen på en stærk, ny ungdomsroman, som Gyldendal udgiver d. 22. oktober. Bogen er skrevet af Sanne Munk Jensen og Glenn Ringtved.

Bogen er en barsk og betagende roman om kæresteparret Liam og Louise, der er kommet så langt ud, at selvmord synes at være eneste mulige udvej. Historien udspiller sig i Aalborg, og første gang vi møder det unge kærestepar hives deres lig - lænket til hinanden - op af Limfjorden. Det er historien om tilfældigheder, misforståelser, svigt og tilgivelse og om at elske så vildt og meningsfyldt, at det er værd at dø for.

Romanen har gjort stort indtryk på dem, der har fået mulighed for at læse den inden udgivelsen. Blandt dem er den prisvindende instruktør Martin Werner fra produktionsselskabet Bacon, og det er netop ham, der har sikret sig filmrettighederne.

”Der er en fantastisk stemning i bogen. Det er koldt og råt og meget realistisk. Sanne og Glenn får et psykologisk aspekt frem i det drama, som finder sted, som jeg synes er helt unikt. Det er samspillet mellem de to – den mandlige og den kvindelige tilgang – der gør bogen så utrolig interessant.
Jeg synes, det er en kæmpe mulighed at arbejde med et visuelt projekt, der bakker op om god litteratur. Og især ungdomslitteratur. Målgruppen er spændende. De er følsomme og modtagelige. Desuden har der for mig at se ikke været nogen rigtig succes-film til unge siden Tro, håb og kærlighed og Zappa. Det er der brug for.
Her laver vi en booktrailer til en bog så tidligt i processen, at vi har mulighed for at give modtagerne nogle billeder, allerede inden den udkommer.
” fortæller Martin Werner, Bacon.

Bacon og Gyldendal kan allerede nu præsentere book-traileren til DIG OG MIG VED DAGGRY. Se den her.

Med venlig hilsen
Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail