Så er Storytel landet
Dato: 27. maj 2013

Fra i dag kan danske bogelskere lytte til lydbøger direkte i mobilen. Lydbogstjenesten Storytel er landet. For 99 kr. pr. måned kan man lytte ubegrænset til tusindvis af danske og engelske titler.

“Vi er stolte over at være med til at præsentere Storytel i Danmark, og vi håber, at tjenesten vil få endnu flere læsere, både børn og voksne, til at opleve glæden ved at lytte til lydbøger”, siger direktør Tine Smedegaard Andersen, Gyldendal.

Det danske Storytel er etableret sammen med det svenske Storytel-selskab og ud over bøger fra Gyldendal og Rosinante&Co vil man kunne lytte til lydbøger fra Modtryk, Bechs Forlag, Aarhus Universitetsforlag og People’sPress.

"Vi lancerer vores abonnement med ubegrænset lytning i både Danmark og Holland, fordi vi tror på vores koncept med at tilbyde hele biblioteket til vores kunder. Det har været en stor succes i Sverige”, siger adm. direktør Jonas Tellander, Storytel.

For yderligere information om Storytel besøg www.storytel.dk eller kontakt adm. direktør Jonas Tellander på +46 702616136.

Ønsker du som journalist at prøve Storytel, kontakt venligst Laura Groth på laura.groth@storytel.dk

Med venlig hilsen
Storytel

 Om Storytel

Lydbøger direkte i mobilen eller via tablet eller computer.

Tusindvis af lydbøger, både danske og engelske titler.

Mulighed for at lytte offline, når der ikke er adgang til internet.

Abonnenter kan lytte ubegrænset til alle titler hos Storytel.

Storytel app’en fungerer til både iPhone, Android og Windows-mobiler.

Storytel - først med streaming

Storytel har i snart et årti givet de svenske læsere mulighed for at læse flere bøger, nemlig ved at lytte til lydbøger, mens de kører i bil, løber, rejser eller klarer opvasken. En mulighed som rigtig mange er glade for. Storytel er de seneste fire år vokset med 600 % og har banet vejen for lydbøger i mobilen.

Storytel blev grundlagt i 2005 under navnet BOKiLUR og er dermed verdens første lydbogstjeneste, hvor bøgerne streames direkte til mobil, tablet eller computer. I dag abonnerer over 45.000 læsere på Storytel i Sverige, og siden 2005 er der blevet lyttet til mere end 550.000 lydbøger. Snart findes Storytel også i Holland.

 

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail