Selvhjælpsguru A. Matthesen debuterer som forfatter
Dato: 23. april 2021

Gyldendal præsenterer: A. Matthesen. Livsstilscoach, firstmover, selvhjælpsguru, ernæringsekspert, krystalhealer, hestehvisker, åndemaner, lykkejæger, regnbuefanger, vægtvogter, stifinder, flottenheimer med baggårdspuma i ascendanten samt autodidakt indretningsarkitekt.

I sin nye perle af et bogværk, der også er hans forfatterdebut – LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL – tager A. Matthesen dig under sine kærligt favnende vinger og deler generøst ud af sine kompetencer, værktøjer og stedsegrønne guldkorn.

”Åh nej!”, tænker du måske. ”Endnu en af disse frygtelige selvhjælpsbøger skrevet af endnu én af de mange selvudnævnte profeter, der oversvømmer boghandlere, tv og internettet med deres helt unikke og personlige bud på, hvordan man opnår lykke, en sund krop, det perfekte parforhold eller økonomisk uafhængighed”.

Denne bog er dog anderledes. Den er skrevet af en af vor tids største og mest indflydelsesrige personligheder: En livsstilsekspert, der har formået at gøre sin hobby til en blomstrende forretning og forvandle selve livet til sin legeplads.

Hvis du mod forventning ikke finder inspirationen og modet til at ændre dit liv i LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL, er det nok temmelig sikkert, at du ikke vil finde det nogen steder.

Mette Korsgaard, forlagschef for nonfiktion Liv, siger:

»I Gyldendal er vi ekstremt stolte af, at vi har fået A. Matthesen i hus. Vi ser ham som en ny diamant, der med denne debutbog vil skinne og skabe lys og glæde for alle, der længes efter de ultimative svar på, hvordan man lever et lykkeligt liv«.

A. Matthesen udtaler:
»Jeg siger ikke, at du ukritisk skal bruge denne bog som din eneste rettesnor i livet og tage alle mine sandheder for gode varer. Jeg SKRIVER det!«.

LIVSSTIL ER EN LIVSSTIL. EN SELVHJÆLPSBOG DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT HJÆLPE DIG SELV – MED SELVHJÆLP udkommer torsdag 7. oktober 2021.Tilmeld nyhedsbrev

E-mail