Gyldendal køber ConDidact A/S
Dato: 30. maj 2017

Gyldendal har pr. 30. maj 2017 overtaget alle aktier i læremiddelforlaget ConDidact A/S, som blandt andet står bag den populære digitale undervisningsplatform danske-dyr.dk.

 

Brugen af digitale læremidler i grundskolen har de senere år været i konstant vækst. Det mærkes ikke mindst på Gyldendal, hvor den digitale portefølje er vokset støt, lige siden forlaget lancerede sin første digitale undervisningsportal i 2011.

 

Nu udvider Gyldendal den digitale pallette yderligere med opkøbet af ConDidact, som står bag flere populære undervisningsportaler.

 

Direktør i Gyldendal Uddannelse, Hanne Salomonsen, udtaler:

 

”Gyldendals fagportaler til grundskolen har vist sig at ramme et centralt behov på skolerne for fleksible grundmaterialer af høj kvalitet. Med købet af ConDidact får Gyldendal en række supplerende digitale læremidler, der både er populære, fagligt funderede og i meget høj grad udnytter de digitale mediers muligheder. ConDidacts produkter supplerer Gyldendals eksisterende digitale portefølje rigtig godt.”

 

ConDidact blev grundlagt i 2001 af Kim Conrad Petersen. Allerede på det tidspunkt var der stor tiltro til internettets muligheder i undervisningssammenhæng. Både blandt etablerede forlag og nye spillere vrimlede det med ideer til, hvordan undervisningen kunne gøres digital, men markedet viste sig på det tidspunkt endnu ikke at være parat til digitale materialer.

 

Med udgivelsen af danske-dyr.dk i 2003 var ConDidact det første danske forlag, der lykkedes med at udvikle et digitalt læremiddel, som blev anvendt og populært på langt de fleste af landets skoler. Danske-dyr.dk har lige siden været et efterspurgt produkt blandt både lærere og elever og vundet undervisningsmiddelprisen i 2004 for at være et innovativt læremiddel, der fungerer i den faktiske undervisningssituation.

 

Siden har ConDidact udvidet med digitale produkter som Verdens-dyr.dk, Europas-lande.dk, Frilæsning.dk og InEnglishPlease.dk og været en af markedets førende aktører inden for udviklingen af digitale læremidler.

 

For yderligere oplysninger, kontakt Hanne Salomonsen, Gyldendal, tlf: 2620 8827, eller udviklingsdirektør Kim Conrad Petersen, ConDidact, tlf: 2072 1241 eller adm. direktør Lars Juul Jensen, ConDidact, tlf: 4091 2646

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail